Club Diamond Logo
Nuevas Palas Diamond Padel 10KC, 10KP, 10KP-XTR, 20KC, 20KP Nueva pala Diamond padel 10KC Control Nueva pala Diamond padel 10KP Control y Potencia Nueva pala Diamond padel 10KP-XTR Potencia Nueva pala Diamond padel 20KC Control Nueva pala Diamond padel 20KP Potencia
TECNOLOGIES
HARDIAMOND, MÀXIMA RESISTÈNCIA
HARDIAMOND, MÀXIMA RESISTÈNCIA
La duresa d'una pala Diamond és la seva principal virtut.
CARBON MAX, 100% EXCEL CARBON
CARBON MAX, 100% EXCEL CARBON
Les pales Diamond incorporen els millors plecs de carbono del mercat.
DIAMOND PADEL
LA PECULIAR HISTÒRIA DEL DIAMANTE
DIAMOND PADEL
"Et sembla normal que es trenqui una pala al mes de comprar-la?"
La història comença així. Després d'escoltar a molts clients decebuts amb la seva nova pala, vam decidir crear la nostra pròpia marca de pales. Hauria de ser prou bona perquè cap client quedés descontent, almenys per aquest motiu.

En aquell temps treballàvem reparant pales, i ja havíem adquirit una més que envejable experiència en arranjaments i pintats de les pales recompostes. Tot aquest coneixement de l'interior, l'estructura i acoblament del producte, ens permetria més tard realitzar un desenvolupament de producte excel·lent.

"Per què no
NOVA DIAMOND 10KP
EXCEL·LENT EQUILIBRI PER GUANYAR. MOLTA POTÈNCIA I MOLT CONTROL
HARDIAMOND, MÀXIMA RESISTÈNCIA
És tot un luxe poder oferir una pala definitivament d'atac i defensa. L'equilibri que caracteritza aquesta pala és el resultat d'anys de proves. S'han dut a terme infinitat de test entre els nostres jugadors, fins a aconseguir el balanç que desitjàvem: Potència + Control.

Això es tradueix en que el jugador que fa servir aquesta pala té la seguretat de la resposta en potència, tant si es troba a la xarxa com en el fons de pista, amb aquesta eina pot atacar des de qualsevol posició.
V30 I V40: LA NOVA SÈRIE DE DIAMOND
NOTÍCIES 14.05.2018
HARDIAMOND, MÀXIMA RESISTÈNCIA
Ja estan disponibles les noves pales Diamond de la sèrie V. Es tracta de pales d'alta gamma amb tub de Carbon Max. i cares compostes per Excel Vidre. Palas indicades per a jugadors que els agrada sentir el tacte el nucli, que en les fórmules de les pales Diamond resulta ser més sensible amb els teixits de vidre que amb els els de carboni.

La nova Diamond V30 té un nucli soft que li aporta control i permet un gest llarg per dirigir la bola quan ve ràpida. Indicada per a tot tipus de jugadors. Més informació aquí:
http://www.diamondpadel.com/series/serie-v/diamond-v30/ca

La cridanera Diamond V40 és una pala més agressiva. Per a jugadors que vulguin atac sense perdre el control que t'aporta una pala de forma rodona.
Aquí hi ha tota la informació:
http://www.diamondpadel.com/series/serie-v/diamond-v40/ca
SOM FABRICANTS
I ET VENEM DIRECTAMENT
I ET VENEM DIRECTAMENT
En Diamond fabriquem i no tenim intermediaris. Et venem directament a tu, que t'agrada l'esport, t'agrada el pàdel i vols un producte excel·lent al millor preu.

Totes les pales Diamond són d'alta gamma. Estan desenvolupades emprant els millors materials del mercat, seleccionats després de molts anys d'experiència i coneixement adquirit, treballant amb teixits de carboni, vidre, resines i altres compostos.
PÀDEL MANAGER
PÀDEL MANAGER
HOLA, SOC EL TEU ASSESSOR DE PÀDEL
FES CLIC AQUÍ I ET TRUQUE
Senzillament introdueix el teu telèfon a la casella de dalt i et truquem. El teu Pàdel Manager t'aconsellarà sobre la pala Diamond que millor s'adapta al teu joc.

Si a més completes la fitxa de jugador, l'assessor que et digui et pot aconsellar millor. I podràs consultar-li qualsevol altra qualitat que tinguis o característiques desitjables de la teva pala.
DIAMOND PADEL S.L. · Tots els drets reservats · Copyright 2018